Hoe het begon

In 2016 werkte Ramon Luckers en Bob Coolen naast hun eigen vaste job ook nog in de evenementensector. Bob als projectmanager personeel en Ramon als mede-eigenaar van een evenementenlocatie. In de periode dat Bob als projectmanager werkte kreeg hij ontzettend veel vraag of hij ook aan uitzenden deed. Hierdoor kreeg hij in 2018 het idee om een eigen uitzendbureau te starten. Dit was het ontstaan van het merk ‘Zuivere Koffie’ in 2018. Zuivere Koffie leverde studenten aan die graag wilden werken in de evenementensector.

Ramon heeft naast zijn rol als mede-eigenaar van een evenementenlocatie meer dan 10 jaar ervaring als accountmanager binnen de ICT. Vanuit zijn rol als eigenaar van deze evenementenlocatie kwam hij in contact met Bob.
In 2020 had Ramon nieuwe groeiambities. Hij wilde zijn ervaring in de ICT gebruiken om een platform op te richten waar mensen en kennis worden verbonden aan organisaties. ‘’Met als doel om iedereen te laten groeien.’’

Zodoende besloten Bob en Ramon hun krachten te bundelen. Hieruit is Flavour People ontstaan. Flavour People is een combinatie van kennis, ervaring en ambitie om waarde toe te voegen aan onze mensen en de mensen waar wij mee werken.

Groeiambities
Flavour People helpt groeiambities te realiseren, onze mensen maken het verschil. Wij matchen onze professionals met uw wensen en kernwaarden.

Landelijke dekking
We vervullen opdrachten in heel Nederland, daarnaast heeft Flavour een personeelspoule met landelijke dekking. Deze dekking is aangevuld met regionale kennis.

Persoonlijk contact
Een persoonlijke aanpak richting opdrachtgevers én professionals vinden wij zeer belangrijk. Voor iedereen een persoonlijk aanspreekpunt.

Let’s Grow Your Business

“Met Flavour People kiest u voor zekerheid: wij staan garant voor punctualiteit, precisie, plezier, professionaliteit en een uitstekende performance. Our People Grow Your Business!”

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!