Over Ons

Flavour People, voorheen bekend als Zuivere Koffie, levert sinds 2018 uitzend-professionals met uiteenlopende ervaring binnen hospitality, events, logistiek, financiële sector en zorg.

Iedereen wil groeien, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Onze professionals staan daarin bij, of het nu gaat om een opdracht voor een werkgever of de carrière van een van onze professionals. Wij inventariseren de ambities en doelen van onze opdrachtgevers en professionals en zorgen er middels onze persoonlijke aanpak voor dat deze worden vervuld.

 

Groeiambities
Flavour People helpt groeiambities te realiseren, onze mensen maken het verschil. Wij matchen onze professionals met uw wensen en kernwaarden.

Landelijke dekking
We vervullen opdrachten in heel Nederland, daarnaast heeft Flavour een personeelspoule met landelijke dekking. Deze dekking is aangevuld met regionale kennis.

Persoonlijk contact
Een persoonlijke aanpak richting opdrachtgevers én professionals vinden wij zeer belangrijk. Voor iedereen een persoonlijk aanspreekpunt.

Let’s Grow Your Business

“Met Flavour People kiest u voor zekerheid: wij staan garant voor punctualiteit, precisie, plezier, professionaliteit en een uitstekende performance. Our People Grow Your Business!”

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!