Hospitality

Hospitality

Flavour People is een groeiend begrip binnen de uitzendbranche en is ontstaan vanuit onze specialisatie in hospitality. Onze roots liggen in deze sector, hetgeen ervoor zorgt dat wij de taal van het vak spreken en de gedachtes van de opdrachtgever volgen.

Flavour People zorgt voor de match tussen duizenden professionals en opdrachtgevers als hotels, restaurants, beurzen, events, congressen, cateraars, voetbalstadions, standbouwers en vele anderen. Door de hechte Flavour Community en kernwaarden leveren wij enkel professionals die het verschil maken en die bekend zijn met de kneepjes van het vak.

Een greep uit de door Flavour People vervulde functies: ambulanten, barpersoneel, eerste medewerker bediening, gastheren en gastvrouwen, hosts en hostessen, medewerker bediening, sommeliers en meer.

 

De Flavour Community

Onze professionals worden geselecteerd op hun representatieve uitstraling en houding hetgeen zich kenmerkt in gedrevenheid, energie en de juiste normen en waarden. Vervolgens voorzien wij hen van de juiste professionele begeleiding, loopbaanadvies én zorgen wij ervoor dat ze de juiste trainingen krijgen. Zo groeien onze mensen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit zie je dan ook terug op de werkvloer bij de duizenden projecten van onze opdrachtgevers. Service met een lach, dat is waar onze hospitality tak voor staat.

Belofte:
 Representatief
✓ Inzicht
✓ Ambitie
✓ Energie
✓ Up To Date
✓ Vakmensen

Let’s Grow Your Business

Werkwijze van Flavour People

“Ons personeel staat onder contract bij Flavour People, maar werkt voor u. Op deze manier heeft u beschikking over de vakmensen die u nodig heeft, zonder extra werkzaamheden en risico’s die extra personeel met zich meebrengen. Flavour People levert flexibel inzetbaar personeel op oproep of vaste basis.”

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!