Staffing solutions

Staffing solutions

Flavour People is ruime tijd actief binnen de logistieke, retail, zakelijke dienstverlening en zorg sectoren. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er speelt op de hedendaagse werkvloer en wat er nodig is om het verschil te maken.

Flavour People zorgt voor de match tussen duizenden professionals en opdrachtgevers als distributiecentra, magazijnen, financiële instellingen, call centers, zorginstellingen, ziekenhuizen en vele anderen. Door de hechte Flavour Community en kernwaarden leveren wij enkel professionals die het verschil maken en die bekend zijn met de kneepjes van het vak.

Een greep uit de door Flavour People vervulde functies: accountmanagers, administratief medewerkers, callcenter medewerkers, financiële medewerkers, heftruck chauffeurs, ICT medewerker, logistieke planners, order-pickers, productiemedewerkers, projectmanagers, thuiszorgmedewerkers, verpleegkundigen, zorgpersoneel en meer.

De Flavour Community

Onze professionals worden geselecteerd op hun representatieve uitstraling en houding hetgeen zich kenmerkt in gedrevenheid, energie en de juiste normen en waarden. Vervolgens voorzien wij hen van de juiste professionele begeleiding, loopbaanadvies én zorgen wij ervoor dat ze de juiste trainingen krijgen. Zo groeien onze mensen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit zie je dan ook terug op de werkvloer bij de duizenden projecten van onze opdrachtgevers. Gedrevenheid én efficiency dát is waar onze staffing solutions tak voor staat.

Belofte:
Representatief
✓ Visie
✓ Ambitie
✓ Energie
✓ Up To Date
✓ Efficiënt

Let’s Grow Your Business

Werkwijze van Flavour People

“Ons personeel staat onder contract bij Flavour People, maar werkt voor u. Op deze manier heeft u beschikking over de vakmensen die u nodig heeft, zonder extra werkzaamheden en risico’s die extra personeel met zich meebrengen. Flavour People levert flexibel inzetbaar personeel op oproep of vaste basis.”

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!