Training

Training

Vaktermen, draagtechnieken, werken met erkende certificaten waar opdrachtgevers om vragen (HACP, SVH). Dat is precies wat Flavour People Training biedt. We verzorgen trainingen waar professionals direct mee aan de slag kunnen: korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op de beroepspraktijk en in de samenstelling die bij de professional en werkgever past.

Flavour People is een community van professionals die een bepaald specialisme eigen hebben gemaakt. Professionals die lid zijn van onze community maken kennis met een platform waar ontwikkeling en het delen van kennis centraal staat.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zichzelf blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak; Flavour People biedt diverse trainingen aan voor aangesloten professionals maar ook voor externe bedrijven zodat professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van het vak.

Trainingslocaties

Onze trainingslocaties bevinden zich op diverse plekken zodat deze zoveel mogelijk aansluiten bij de praktijk. Onze professionals worden op deze locaties zowel op gesimuleerde wijze alsook in de dagelijkse praktijk getraind. Een aantal van onze trainingslocaties zijn Music Dome, Schinvelderhoeve en overige on-site locaties.

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!