Let’s Grow Your Business!

Flavour People beschikt over een netwerk van energieke, gemotiveerde en goed ontwikkelde professionals. Maak je dus geen zorgen meer over openstaande vacatures. Wij vinden het talent dat jij nodig hebt. Als partner weten wij waar de kansen en uitdagingen liggen. Wij kennen de markt en spreken de taal. We nemen alles rondom uitzenden, detachering, recruitment en salaris uit handen. Laat onze adviseurs meedenken met het realiseren van groei en het borgen van de continuïteit. Dus heb jij snel mensen nodig neem contact op met een van onze adviseurs:

Bob Coolen
Telefoonnummer: +31629737443
E-mail: bob@flavourpeople.nl

Ramon Luckers
Telefoonnummer: +31624343573
E-mail: ramon@flavourpeople.nl

Onze dienstverlening

Oproep
Wij leveren flexibel personeel dat direct inzetbaar is op oproepbasis, zo maken we (tijdelijke) projecten en vraagstukken tot een succes. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van direct inzetbare ZZP-ers.

Detachering
Gedurende de detacheringsperiode heeft u de kans om kennis te maken met onze professionals. Bent u tevreden over onze professional? Dan kunt u na een nader overeengekomen periode de professional in dienst nemen.

Vast
Valt één van onze oproepkrachten zo goed in de smaak dat een vaste aanstelling gewenst is? Dan is het in onderling overleg met uw accountmanager mogelijk om de professional bij u in dienst te laten treden.

Recruitment
Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals binnen onze verschillende specialismen. Door onze uitgebreide database met gekwalificeerde professionals is een match binnen handbereik.

“Met Flavour People kiest u voor zekerheid: wij staan garant voor punctualiteit, precisie, plezier, professionaliteit en een uitstekende performance. Our People Grow Your Business!”

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!