Let’s Grow Your Career!

 

 

Flavour People is een community van professionals die een bepaald specialisme eigen hebben gemaakt. Professionals die lid zijn van onze community maken kennis met een platform waar ontwikkeling en het delen van kennis centraal staat. Een tijdelijke functie, detachering of permanente plaatsing; wij staan voor je klaar met advies, coaching en begeleiding. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan lopen wij voorop en dragen wij bij aan deze stap.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak; Flavour People biedt diverse trainingen aan zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen van het vak.

Ben jij representatief, heb je een heldere visie, beschik je over een flinke portie ambitie en energie? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en/of stuur je CV in.

 

Kernwaarden:
Wij laten ons inspireren door onze kernwaarden en de drijfkracht van onze mensen en opdrachtgevers. Onze kernwaarden zijn de norm van Flavour People, in alles wat wij doen.

 

Passie

Passie is het belangrijkste om te hebben voor je werk, onze mensen werken met volle passie aan projecten. Doordat onze mensen gepassioneerd te werk gaan leveren wij kwaliteit, kwaliteit begint met doen wat we beloven. Je hoeft niet te wachten tot je wordt teruggebeld. En je hoeft niet telkens opnieuw dezelfde informatie te verstrekken. Onze mensen weten wie jij bent en wat er speelt, het is ons doel op jouw verwachtingen te overtreffen. Dit is waar we voor staan, alleen zo kunnen we het verschil maken voor onze professionals én opdrachtgevers.

Persoonlijk

Wij willen weten wat jouw drijfkracht is. Zo kunnen wij je optimaal begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat je succesvol bent, succesvol blijft en je kunt blijven ontwikkelen. Wij blijven je gedurende periode dat jij aan het werk bent, begeleiden, adviseren en zorgen dat je de juiste trainingen krijgt. Ook willen wij dat je succesvol bent tijdens sollicitatieprocedure, we adviseren je over de organisatie, de mensen die er werken en laten je kennis maken met de cultuur binnen de organisatie. Op deze manier vergroot jij je succes en weten we zeker dat het een match is. Het is immers ons doel om jou te laten groeien.

Innovatief

Bij Flavour people is aandacht gericht op de toekomst. Doordat onze medewerkers de volledige aandacht aan kandidaten besteden, weten wij exact wat je wil en kunnen wij inspelen op de toekomst van onze kandidaat en opdrachtgever. Onze business development managers gaan creatief te werk en denken in innovatieve oplossingen om voor jou als kandidaat te beste kansen te creëren.

Kennis delen

Onze professionals worden voorzien van de juiste professionele begeleiding, loopbaanadvies én wij zorgen ervoor dat ze de juiste trainingen krijgen. Zo groeien onze mensen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit zie je dan ook terug op de werkvloer bij de duizenden projecten van onze opdrachtgevers.

nl_NLDutch
× Heb je een vraag? Stel hem gerust!